D2 Проживання: Здійснення незалежної професійної або інвестиційної (підприємницької) діяльності в Португалії - Portuñol - Мовний Центр Василя Вишинського


Партнерські посилання
Вивчення
				іспанської мови онлайн - українською
Іспанська мова - це просто! Мовний Центр Вишинських

D2 Проживання:
Здійснення незалежної професійної або інвестиційної (підприємницької) діяльності в Португалії

  1. Заява особи, що звернулась з клопотанням про надання візи на постійне місцепроживання з поясненнями причин цього клопотання;

  2. Договір про партнерство або контракт про надання послуг;

  3. Підтвердження кваліфікації для виконання зазначеної у контракті професійної діяльності, якщо це необхідно за португальським законодавством (з нотаріально завіреним перекладом);

  4. Для осіб, що займаються інвестиційною діяльністю в Португалії: заява про тип такої діяльності, з зазначенням капіталовкладення та термінів, а також підтвердження попереднього досвіду реалізації інвестиційної діяльності: (з нотаріально завіреним перекладом);

  5. Підтвердження наявності помешкання у Португалії - нотаріально завірена копія контракту оренди або контракту купівлі-продажу;

  6. Підтвердження доходів заявника: (з нотаріально завіреним перекладом);

  7. Довідка про несудимість (для осіб, яким виповнилося 16 років), з подвійним апостилем (МЗС України + Міністерства Юстиції) та з нотаріально завіреним перекладом на португальську мову;

  8. Заява з клопотанням про перевірку несудимості в Португалії Службою у справах іноземців і кордонів (для осіб, яким виповнилося 16 років);

  9. Страховий поліс з мінімальним покриттям - 30000 євро, на 120 днів;

  10. Бронювання квитка в обидві сторони;

  11. Всі дійсні Закордонні паспорти та копії усіх сторінок;

  12. Внутрішній паспорт та копія усіх сторінок;

  13. 2-і нещодавно зроблені кольорові фотокартки 3х4.

Важливо

  • Кожен процес - індивідуальний.
  • Якщо дитина вписана у паспорт батьків і подорожує з ними, потрібно вписати її ім'я в анкету.
  • Для неповнолітніх: свідоцтво про народження та дозвіл обох батьків для виїзду дитини до Португалії з нотаріально завіреними перекладами на португальську мову.
  • Всі заявники повинні з'явитися до Консульського Відділу особисто.
  • Заявники повинні власноруч заповнити та підписати візову анкету чорною ручкою, португальською або англійською.

Всі документи українського походження (на українській мові) повинні бути перекладені на португальську мову та завірені нотаріально!

Переклад всіх необхідних документів Ви можете замовити у нас!


Посилання на офіційне джерело Посольства Португалії

<< мапа сайту >>