Партнерські посилання
Вивчення
				іспанської мови онлайн - українською
Іспанська мова - це просто! Мовний Центр Вишинських

Короткострокова віза:
Поїздка пов'язана з культурою / спортом

  1. Оригінал запрошення;

  2. Підтвердження зайнятості заявника (з нотаріально завіреним перекладом);

  3. Підтвердження доходів заявника (з нотаріально завіреним перекладом);

  4. Підтвердження бронювання готелю;

  5. Страховий поліс з мінімальним покриттям - 30000 євро на одну особу;

  6. Бронювання квитка в обидві сторони;

  7. Всі дійсні Закордонні паспорти та копії усіх сторінок;

  8. Внутрішній паспорт та копія усіх сторінок;

  9. 2-і нещодавно зроблені кольорові фотокартки 3х4.

Важливо

  • Кожен процес - індивідуальний.
  • Якщо дитина вписана у паспорт батьків і подорожує з ними, потрібно вписати її ім'я в анкету.
  • Для неповнолітніх: свідоцтво про народження та дозвіл обох батьків для виїзду дитини до Португалії з нотаріально завіреними перекладами на португальську мову.
  • Всі заявники повинні з'явитися до Консульського Відділу особисто.
  • Заявники повинні власноруч заповнити та підписати візову анкету чорною ручкою, португальською або англійською.

Всі документи українського походження (на українській мові) повинні бути перекладені на португальську мову та завірені нотаріально!

Переклад всіх необхідних документів Ви можете замовити у нас!


Посилання на офіційне джерело Посольства Португалії

<< мапа сайту >>