Партнерські посилання
Вивчення
				іспанської мови онлайн - українською
Іспанська мова - це просто! Мовний Центр Вишинських

Короткострокова віза:
Для відновлення Посвідки на проживання
(загубленої, вкраденої, завершився термін дії)

  1. Клопотання написане на ім'я пана Консула про видачу короткострокової візи на 30 днів з поясненням причин (на португальській мові, підписане власноруч);

  2. Довідка з міліції про звернення з заявою з приводу втрати або крадіжки Посвідки на проживання (Título de Residência) (з нотаріально завіреним перекладом на португальську мову);

  3. Всі наявні документи (або їх копії), що підтверджують про проживання у Португалії;

  4. Страховий поліс з мінімальним покриттям - 30000 євро на одну особу;

  5. Бронювання квитка на літак;

  6. Всі дійсні Закордонні паспорти та копії усіх сторінок;

  7. Внутрішній паспорт та копія усіх сторінок;

  8. 2-і нещодавно зроблені кольорові фотокартки 3х4.

Важливо

  • Кожен процес - індивідуальний.
  • Якщо дитина вписана у паспорт батьків і подорожує з ними, потрібно вписати її ім'я в анкету.
  • Для неповнолітніх: свідоцтво про народження та дозвіл обох батьків для виїзду дитини до Португалії з нотаріально завіреними перекладами на португальську мову.
  • Всі заявники повинні з'явитися до Консульського Відділу особисто.
  • Заявники повинні власноруч заповнити та підписати візову анкету чорною ручкою, португальською або англійською.

Всі документи українського походження (на українській мові) повинні бути перекладені на португальську мову та завірені нотаріально!

Переклад всіх необхідних документів Ви можете замовити у нас!


Посилання на офіційне джерело Посольства Португалії

<< мапа сайту >>