Партнерські посилання
Вивчення
				іспанської мови онлайн - українською
Іспанська мова - це просто! Мовний Центр Вишинських

Возз'єднання сім'ї в Італії
(Ricongiungimento familiare)

Громадяни резиденти України, які бажають отримати візу для возз'єднання сім'ї в Італії, повинні подати в посольство Італії в Києві наступні документи.

  • Закордонний паспорт громадянина України з терміном дії не менше 15-ти з половиною місяці.

  • Дозвіл (Nulla osta) компетентного Поліцейського органу ('Questura').

  • Ксерокопію Посвідки на проживання родича, який проживає в Італії і подає клопотання про Возз'єднання сім'ї.

У випадку Возз'єднання з чоловіком (дружиною):


У випадку Возз'єднання з неповнолітнім сином (неповнолітньою дочкою):


У випадку Возз'єднання з батьками:

  • офіційне підтвердження, що зацікавлена особа не має інших дітей в Україні. Якщо вік батька (матері) перевищує 65 років і не має інших дітей, можна подати заяву на Возз'єднання сім'ї, якщо така особа не може сама себе утримувати за станом здоров'я (непридатна до праці згідно італійського законодавства).

  • Свідоцтво про народження родича який мешкає в Італії  (при потребі, належним чином легалізоване).

  • Довідку про сімейний стан батька (матері). В такому випадку, батько (мати), повинні надати докази того, що перебувають на утриманні сина (дочки), що проживає в Італії. А саме, на утриманні родича вважається та особа, яка не має значних фінансових надходжень (співвідносно до українських економічних реалій) або отримує регулярно чи періодично грошові перекази з Італії.

Важливо: Вся наведена інформація носить лише інформативно-ознайомлювальний характер. Пам'ятайте, що тільки посольство може визначати повний перелік документів для подачі на Возз'єднання сім'ї, вимагати якійсь додаткові чи змінювати або доповнювати даний перелік в кожному конкретному випадку.

<< мапа сайту >>