Партнерські посилання
Вивчення
				іспанської мови онлайн - українською
Іспанська мова - це просто! Мовний Центр Вишинських

E2 Тимчасове перебування:
Обмін робітниками

  1. Заява особи, що звернулась з проханням про надання візи на довгострокове перебування;

  2. Оригінал контракту на роботу, підписаний обома сторонами або договір про партнерство чи контракт про надання послуг;

  3. Свідоцтво про реєстрацію португальської компанії (оригінал або завірена копія);

  4. Свідоцтво про реєстрацію української компанії (з перекладом завіреним нотаріально);

  5. Підтвердження кваліфікації для виконання зазначеної у контракті професійної діяльності, якщо це необхідно за португальським законодавством (з перекладом завіреним нотаріально);

  6. Підтвердження наявності помешкання у Португалії - нотаріально завірена копія контракту оренди або контракту купівлі-продажу;

  7. Підтвердження доходів заявника (з перекладом завіреним нотаріально);

  8. Довідка про несудимість (для осіб, яким виповнилося 16 років), з подвійним апостилем (МЗС України + Міністерства Юстиції) та з нотаріально завіреним перекладом на португальську мову;

  9. Заява з клопотанням про перевірку несудимості в Португалії Службою у справах іноземців і кордонів (для осіб, яким виповнилося 16 років);

  10. Страховий поліс з мінімальним покриттям - 30000 євро;

  11. Бронювання квитка в обидві сторони;

  12. Всі дійсні Закордонні паспорти та копії усіх сторінок;

  13. Внутрішній паспорт та копія усіх сторінок;

  14. 2-і нещодавно зроблені кольорові фотокартки 3х4.

Важливо

  • Кожен процес - індивідуальний.
  • Якщо дитина вписана у паспорт батьків і подорожує з ними, потрібно вписати її ім'я в анкету.
  • Для неповнолітніх: свідоцтво про народження та дозвіл обох батьків для виїзду дитини до Португалії з нотаріально завіреними перекладами на португальську мову.
  • Всі заявники повинні з'явитися до Консульського Відділу особисто.
  • Заявники повинні власноруч заповнити та підписати візову анкету чорною ручкою, португальською або англійською.

Всі документи українського походження (на українській мові) повинні бути перекладені на португальську мову та завірені нотаріально!

Переклад всіх необхідних документів Ви можете замовити у нас!


Посилання на офіційне джерело Посольства Португалії

<< мапа сайту >>